Kjo shtëpi asht andrra e çdo femne (foto)

Kjo shtëpi me stil mesdhetar ka me ju befasue.

Sidomos nëse jeni femën, do donit ta kishit nji pronë të tillë.

Shtëpia gjendet në Texas, SHBA dhe kushton 2.8 milionë dollarë.

Ajo asht andrra e femnave, mbasi ka nji hapsinë të pabesueshme për këpucët dhe rrobat.

Jo vetëm kaq, por shtëpia ka edhe ashensor, pishinë koktelli, nji kuzhinë fantastike dhe nji hapsinë argëtimi.

Banjo kryesore asht kaq e bukur, sa ka me ju la pa fjalë.