Kjo video po e then internetin (video)

Nji aksident ka ndodhe në nji rrëshqitëse uji në Meksikë, e filmueme nga nji video amatore dhe që asht përhape me shpejtësi n’internet.

Në video tregohen dy çika që po përpiqen të rrëshqasin. Por, mbas tyne vinte me shpejtësi nji tjetër çikë, e cila u përplas fuqishëm me ato.