Kjo video prekëse ka me jua zbukurue ditën

Shkëputeni pak vëmendjen nga fushata politike.

Kjo video po ban xhiron e rrjetit.

Pamjet prekëse tregojnë momentin kur nji djalosh takohet me qenin e tij të humbun.

Qeni kishte humb prej tetë muejsh, por nji mik i familjes e gjeti dhe e ktheu atë.

Djali 11-vjeçar nuk i përmban lotët kur bashkohet me qenin Jack.

Video asht ba në Buenos Aires.