Konfirmohet aksidenti i tretë i Tesla X, qe prej kujt!

Modeli i kerrit Tesla X, me autopilot ka ba aksident në Montana ka konfirmue pronari i saj.

Pronari ka thanë se ai prapëseprapë ka me ble nji veturë të tillë dhe nuk asht i sigurt nëse asht faji i kerrit që doli nga rruga.

Ky asht njiherësh aksidenti i tretë serioz i ndodhun nga nji veturë me autopilot tue e vënë në pikëpyetje sigurinë dhe vazhdimin e prodhimit të tyne.