Konkurs pune ne Televizionin Rrokum

Televizioni Rrokum shpall konkurs per kameraman dhe teknik.

Kushtet e konkursit jane si vijon:

Kerkohen kameraman dhe teknik audio me ekpserience pune ne televizion. Kushtet e punes dhe pagesa simbas marreveshjes.

Te interesuemit te dergojne CV’n e tyne ne adresen zyrtare [email protected] ose te lajmerohen ne numrin e telefonit: +37745203800

 

 

 

Shperndaje në: