Kosova në listën e iPhone, Serbia jo

Lista e vendeve ku kane me u shit zyrtarisht produktet nga Apple e sheh edhe Kosovën pjesë të saj.

Pjesë e kësaj liste nuk janë Serbia dhe Shqipnia.

Ky asht nji tjetër lajm i madh për vendin këtë vit!