Kqyreni Audi’n e ri: Riparohet vet dhe ndryshon ngjyrat automatikisht

Ky asht padyshim automjeti ma i papamë që pritet të krijohet nga “Audi”. Ky koncept i ri, që nuk asht emnue ende, asht dizajnue nga Daniel Garcia.

E veçanta e këtij modeli asht se ai riparohet vetë në rast përplasje si dhe ndryshon ngjyrat në mënyrë automatike.