Kqyreni bishen ruse që çan akullin dhe të çon në Polin e Veriut!

Ky supermjet “SUV” me 6 rrota, asht pak ta konsiderosh automjet, mbasi ai asht në fakt nji bishë e vertetë i cili çan akujt dhe mund t’ju çojë deri në Polin e Veriut.

“APC-bazed” ose e njohun me emnin “Burlak” asht nji supermjet që përballon çdo lloj terreni, çdo lloj moti, si dhe mund të ngjitet në çdo lloj relievi.

Ai madje asht edhe nji mjet amfib, i cili mund të lundrojë në nji lumë apo liqen

 

APC-based go-anywhere Burlak preps for world record North PoleAPC-based go-anywhere Burlak preps for world record North Pole trip

Posted by RT Play on Wednesday, March 16, 2016