Kqyreni çfarë foto të pabesueshme ka realizue në Audi!

Felix Hernandez, nji fotograf shumë i aftë, përdori talentin e tij për me realizue diçka të pabesueshme për Audi.

Kur Audi i kërkoi atij për me fotografue kerrin sportiv Audi R8, ai bani krejt diçka tjetër.

Në vend se ta fotografonte kerrin që kushton $160,000, ai i realizoi fotografitë me nji kerr lodër.

Ai madje nuk përdori as Photoshop. Krejt kjo u realizue tue përdorë modele miniaturë, ndriçim dhe efekte të kamerës.