Kqyreni dallimin, çfarë jete zhvillohet mbrenda Koresë se Veriut dhe asaj të Jugut (foto)

Mbasi vizituen Korenë e Veriut dhe atë të Jugut, shumë vizitorë nga krejt bota kanë publikue fotografi të ndryshme, në të cilat shfaqet dallimi i madh mes këtyne dy popujve.

Jacob Laukaitis, 22-vjeç, nji turist nga Lituania, kishte vendosë m’i shkrepë disa fotografi për me dokumentue dallimin e madh mes dy Koreve.

Mbrenda këtyne fotove shfaqen shkollat në Korenë e Jugut që janë shumë të bukura dhe kanë nji ambient të mirë për mësim, derisa klasat e shkollave të fqijit të tyne janë ma të zbehta dhe shumë të këqija.