Kqyreni fenomenin e ‘super hanës’ që ndodhi para pak orëve (video)

Në orën 21:09, hana e plotë kaloi në pikën minimale të distancës me Tokës, vetëm 356,511 kilometra.

Bahet fjalë për hanën ma të ndriçueshme të 68 vjeteve të fundit dhe këtë fenomen natyror kemi me mujt me pa prapë vetëm në vitin 2034.

https://youtu.be/R7KKroNPE5U