Kqyreni kamerën e Galaxy S7 dhe Iphone 6s

telefoni

Konkurrenca në tregun e smartfonëve sa vjen dhe rritet e të gjithë kanë deshirë që të ketë në dorë ma të mirin.

Në këtë video 9-minutëshe të gjatë krahasohen në shumë forma kamerat e smartfonëve ma në trend nga kompanitë gjigante Apple dhe Samsung.

Ndiqeni videon dhe gjykoni vet se kush asht ma i miri: