Kqyreni këtë tunel nën ujë në Norvegji

Ky asht nji tunel nënujor i propozuem në Norvegji.

Plani për ndërtimin e tij nuk asht vnue ende në zbatim, por asht nji mrekulli e vërtetë.

Ky tunel nënujor pritet me kushtue 19 miliardë dollarë dhe ka me i pasë dy korsi për secilin drejtim.