Shihni krejt rastet kur Tramp ja refuzon dorën Melania’s (video)

Donald Trump nuk preferon me mbajtë dorën e bashkëshortes së tij Melania në daljet publike mbasi kërkon të duket i gjithëpushtetshëm me fuqinë e tij personale, dhe jo të bashkueme me dikend tjetër, thonë ekspertët e gjuhës së trupit.

Ma poshtë keni me shikue rastet kur Melania i zgjati dorën ndërsa ai e leshon në moment.