Kqyreni mrekullinë e këtij mbushësi për telefona!

Derisa teknologjia avancon, nji problem madhor për shumë prej nesh mbetet bateria e telefonit dhe mënyra e mbushjes së tij.

“OvRCharger”, mund të quhet pa frigë mbushesi i gjeneratës së re. Ky model derisa rimbush telefonin me bateri përmes valëve wireless, e mban në ajër dhe e rrotullon telefonin.