Kqyreni robotin qysh ngane si njeriu!

Advanced Mechanical Bipedal Experimental Robotics (AMBER) Lab, laborator i Georgia Institute of Technology, e ka mbaru kete robot dykambesh dhe e ka quejt Durus-2D. Ngajtja e tij koxha po i gjason asaj te njeriut!