Kqyreni sa i fortë asht iPhone SE

iphonese

Zbuloni nëse mund t’i mbijetojë ky telefon testeve të zjarrit, gërvishtjes dhe deformimit.

A ka përdor Apple materiale të mira për iPhone SE, apo asht thjesht nji imitim i iPhone 5.

Shikoni testin e kryem nga kanali në YouTube Jerry Rig Everything.

Fillimisht i asht ba nji test për gërvishtjen, nëse gërvishten lehtë kasat prej alumini, ekrani dhe lentet e kamerës.

Më pas asht djeg ekrani për të pa nëse paneli IPS do t’i rezistojë nxehtësisë ekstreme.

Në fund do të kryhet testi i deformimit.

Për ma tepër, shikoni videon: