Kjo asht kanga qe ja pruni turizmin nji vendi te bankrotuem!

Vetem para dye muejsh, guvernatori i Portorikos, Rikardo Roselo, e pat shpall bankrotin e vendit te tij, sepse nuk kishte si me i ristrukturue 70 miliarde borxh.

Por, a don ti, simbas raportimeve, nji kange, nji hit global me titull “Despasito”, e duos Luisa Fonsi dhe Daddy Yankee, e ka ndihmue ringjalljen e turizmit dhe kendelljen e ekonomise se renueme te vendit!

Luis_Fonsi_and_Daddy_Yankee

Interesimi turistik per Portorikon ka hype per 45 perqind prejse kanga ka nis me u ndigjue neper bote, zbulon gazeta Un Nuevo Dia.

Ky video clip asht pa mbrenda pese muejve mbi 2 miliarde here.

Shperndaje në: