Kqyrni dy super kerret e Volkswagen (foto)

Mbas skandalit dhe krizës që kishte Volkswagen tash ka lshue dy kerre të reja në tregun e Kinës.

Pamja e jashtme e kerrit doket bukur, ndërsa vjen me dy versione.

Modeli i parë vjen me 224 kuaj fuqi të mundësueme nga nji motor 2.0 litra, ndërsa modeli tjetër ka nji motor 3.0 litra V6 që mundëson 300 kuaj fuqi.

Çmimi i kerrit asht 97,000 dollarë dhe me të, Volkswagen pretedon me ju ba konkurencë markave të njohuna si Audi, Bmw e Mercedes.