Krijohet kerri ma i çuditshëm në botë

Së shpejti ka me dalë në treg nji kerr i çuditshëm dhe i veçantë. Elio Motors pritet që me nxjerrë së shpejti në treg edhe pse ma parë ky kerr asht ndalue për shkak të formës që ka.

Por, së fundi i asht dhanë drita e gjelbër “autoçikletës” për me dalë në shitje. Për të gjithë ata që janë të interesuem që ta kenë, ky kerr ka nji vend për shoferin dhe nji për pasagjerin, dy rrota të shkëputuna si dhe nji rrotë të madhe në pjesën e mbasme.

Ky kerr shpenzon pak dhe për ma tepër asht ekologjik dhe kushton 7 mijë dollarë.

makina6 makine1-2 makine1-3 makine2-2 makine3-2 makine4

makine5-1