Ku seksi, luksi dhe tranimi s’ka skej, hyni n’anijen e orgjive! (foto +18)

Në këtë sezon veror zgjedhjet janë të shumta.

Por nëse doni me ba bashkë pushimet me seksin, atëherë duhet me hyp në Anijen e Ndytësive.

Bahet fjalë për nji anije ku qëllimi kryesor asht shfrenimi seksual.

Për katër ditë me radhë në bordin e kësaj anije bahen vetëm çmenduni seksuale.

Këto pushime organizohen nga çifti Bob dhe Tess Hannaford.

Që kur nisi për herë të parë nji turne i tillë, ai erdhi tue u ba gjithmonë e ma popullor.

2 mijë udhëtar hypin në kroçierën e orgjive, ku organizohen disa festa nga ma të ndryshmet.

Mes tyne edhe nji festë alla “60 Hijet e Grejit”.

 

6-orgi7-orgi8-orgi9-orgi10-orgi11-orgi1-orgi2-orgi3-orgi4=orgi5-orgi