Ku s’i shkon mendja shqiptarit (video)

Jo të gjithë kanë mundësi që me ble lojna, të cilat kushtojnë shtrejtë dhe për me ndje adrenalinën në maksimum.

Por, shqiptarët gjithmonë kanë ditë që me ba “shpikje”, siç shihet edhe nga kjo video.

Shpresojmë që djali mos me harrue edhe me dhezë kerrin.