Kujdes, kur bleni iPhone 7 keni parasysh këtë gja!

Apple prezentoi dy ngjyra të reja të iPhone në ngjarjen që e mbajti mbramë, por njana ngjyrë doket me qenë problematike.

Ngjyra e re e zezë e punueme në dizajn qelqi në iPhone 7 dhe 7 Plus doket se gërvishtet ma lehtë se çdo ngjyrë tjetër, thotë Apple. Kjo u ba e ditun nën seksionin FAQ në faqen e Apple.

Kompania sugjeron përdoruesit që së bashku me telefonin e ri të blejnë edhe fotrollë mbrojtëse për ta mbrojtë telefonin.