Kujdes kur folni në Viber, qe pse!

A përgjohet apo jo biseda në Viber, asht nji pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson. Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos u bani të sigurt, sepse Viberi i përgjon bisedat tueja.

Në Kosovë Viberi ruen dhe përgjon bisedat tueja me miqtë tuej, edhe kur ato i përdorni edhe për punë tjera, të cilat nuk mund t’i kryeni në Viber.