Kullat në Dubai sfidojnë retë, shihni pamjet mahnitëse nga aeroplani (foto)

Të gjithë mund të kemi pa foto që tregojnë madhështinë e ndërtesave në Dubai të Arabisë Saudite.

Teknologjia dhe ndërtimet jashtë çdo rregulli të inxhinierisë kanë habit botën.

Nji vend i shkretë u kthy për nji kohë jo shumë të gjatë në qytetin më madhështor në të gjithë botën.

Fotoja e fundit që është shkrep asht nji fotografi mbi re ku dallohen disa nga kullat ma të nalta të Dubait që kanë dalë mbi re. Kushedi si asht pamja atje naltë.