Ky asht droni i parë nënujor, qe qysh doket!

Më 30 Gusht pritet me dalë në shtije droni i parë nënujor.

Droni i quejtun “Fathom One” zhytet deri në 30 metra thellësi dhe kushton 600 dollarë.

Pajisja ka me u kontrollue me anë të nji telefoni smart apo tablet dhe mund të perdoret për disa qëllime, si për inspektimin e kabujve dhe tubave nënujorë të damtuem, në operacionet e kerkimit, të studimeve shkencore apo thjesht për argëtim.