Ky asht kerri i andrrave (foto)

Emni, i cili të kujton të kaluemen, ka si prapashtesë fjalën “luks”, dhe nuk ka nevojë për shpjegime.

Trashëgimtari i FF kushton 270 mijë euro.

Ferrari GTC4, nji kerr andrrash…

ff0d244ca85ac1a7581740c9d342e437