Ky asht Mercedes-Benz S-Class Facelift 2017

Me nji kamuflim minimal, Mercedes-Benz S-Class Facelifted asht pa në rrugët publike.

Siç raporton Blogu Mercedes-Benz Passion, modeli facelift i Mercedes-Benz S-Class ka me u publikue në Mars të vitit 2017, ndërsa në shitje ka me qenë nga mueji Gusht. Ka me pasë ndryshime të vogla, si ndryshime në njësitë e ndriçimit dhe në mbrojtësen e mbasme dhe të përparme.

Në këtë model, keni me pasë mundësi ma shumë në modelet e rrotave si dhe opcione t’ngjyrave.

2018-mercedes-s-class-sedan-3_1464076092-2632602