Ky asht ndryshimi i parë i Instagram

Rrjeti social “Instagram” asht ma i frekuentuemi dhe ma i pëlqyemi nga ata që pëlqejnë fotografinë, dhe duen me i publikue ato.

Ky rrjet social ka 5 vjet që ka dalë në treg dhe vendosi që me ba ndryshimin e tij të parë.
Ky ndryshimi asht te ikona.

Sipas autoriteteve përkatëse, ikona e re iu përshtatet zhvillimeve të hovshme në fushën e teknologjisë. Ajo sjell ma shumë ngjyra që e shkrijnë ma mirë me entuziazmin e sistemeve iOS dhe Android, ku të dyja jane orientue te ma shumë ngjyra.