Ky asht supermodeli -Bentley Mulsanne 2017

Ky asht Bentley Mulsanne 2017, versioni i ridizajnuem i kompanisë britanike Bentley.

Bentley e prezentoi modelin luksoz si paralajmërim për debutimin zyrtar në ngjarjen e veturave në Gjenevë.

Shpejtësia e Mulsanne mbetet mahnitëse, me 530 kuaj-fuqi dhe rreth 1,100Nm të çifteve rrotulluese.

Vetura asht në gjendje që për 4 sekonda me rroke 100kmh. Ka  pamje mahnitëse dhe luksoze si perjashte ashtu edhe permbrenda: