Ky ishte Jahti i Titos, qe vendimi për t’ardhmen e tij (foto-video)

Josip Broz Tito ka qenë ndër liderët historik dhe me ma ndikim në ish-Jugosllavinë komuniste, i cili do mbahet mend gjatë për regjimin e tij.

Për me kthy në qendër të vëmendjes autoritetet kroate kanë mendue që jahtin e tij me hap si muze në qytetin e Rijekës.

Mbasi u la në degradim për dekada të tana , tashma jahti lukzos ka me qenë i frekuentueshëm nga të gjithë si muze dhe pamjet e tij duken vërtet fantastike.