Ky model i Porsche’s vjen me 2017

1-porche

Duket si nji zgjedhje e veçantë, tue krahasu fuqinë që kishte nji vit ma herët, Porsche 911 pritet të godasë fuqishëm tregun e kerreve në vitin e ardhshëm.

Nga California Air Resources Board zbulohet se ka aprovu prodhimin e variantit 911 të Porsches dhe dalja e tij në treg do të jetë nga mesi i 2017.

Ashtu si pjesa tjetër e familjes, GT3 dhe R, GTS do të riorganizojë induksionin me forcë, që e banë nji Porsche të mos mbetet asnjiherë në baltë.

911 do të ketë dy parë shpejtësi me gjashtë ndërrues dhe përmes sistemit të ri të do të kursej deri në 3.0 litra.

 

2-porche

 

3-porche