Ky rrjet i ri social po sfidon Facebook

WeTick”, ka vetëm tre ditë që po funkcionon si rrjet social dhe po tregon se asht nji aplikacion i denjë për me konkurue denjësisht me “Facebook” dhe “Instagram”.

Ky rrjet i ri social, duket se tashma i ka ndjekësit e tij.

Ky aplikacioni i ri po paraqitet interesant, sfidues dhe shumë argëtues.

“WeTick” funksionon në formën e nji sfide, ku dy fotot tueja apo e jueja dhe e nji miku tuej, vendosen në krahasim me njana-tjetrën dhe janë të tjerët që vendosin cila ju pëlqen ma shumë.

Kjo risi ban gjithçka ma argëtuese dhe ma sfiduese.