Ky shofer e ka gjetë zgjidhjen për zhegun, por policia…

Anglia asht përfshi nga nji valë i nxehtit i pazakontë këto ditë.

Nji shofer mendoi se e gjeti zgjidhjen për këtë zheg përvëlues.

Ai ja preu ‘kulmin’ kerrit të tij, nji Ford Ka.

Por, policia ja sekuestroi, mbasi e cilësoi të papërshtatshme dhe të rrezikshme për me dalë në rrugë.

shoferi1 shoferi2 shoferi3 shoferi4