Lista e re e Forbes: Këta janë njerëzit ma të pasun në botë (video)

Revista prestigjioze për çashtje financiare, Forbes, ka publikue sot listën e update’ueme të njerëzve ma të pasun të botës për vitin 2017.

Kjo asht lista e 10 njerëzve ma të pasun të globit dhe kompanitë me të cilat merren ata:

1.Bill Gates – Microsoft, 86 miliardë dollarë amerikanë

2. Warren Buffet – Berkshire Hathaway, 75.6 miliardë

3. Jeff Bezos – Amazon, 72.8 miliardë

4. Amancio Ortega – Zara, 71.3 miliardë

5. Mark Zuckerberg – Facebook, 56 miliardë

6. Carlos Slim – Telecom Mexico, 54.5 miliardë

7. Larry Ellison – Oracle, 52.2 miliardë

8. Charles Koch – Kryesisht investime në energji, 48.3 miliardë

9. David Koch – 48.3 miliardë

10. Michael Bloomberg – Bloomberg LP, 47.5 miliardë.

Shperndaje në: