Lulu Hashimoto – kukulla e parë e gjallë, shihne kush e ndërtoi (foto-video)

Jo, kjo nuk asht nji reklamë për nji film t’ardhshëm horror -, asht po aq e vërtetë sa mund të jetë.

Lulu Hashimoto asht pikërisht ajo duket – nji kukull njerëzore.

Lulu Hashimoto duket si nji kukull, por lëviz si nji njeri.

Ajo ka përshëndet mija tifozë që e ndjekin atë në Twitter dhe Instagram.

Lulu gjithashtu ka rrëmby vëmendjen e njerëzve sa herë që ajo shfaqet në rrugë.

Ajo  duket si nji qenie njerëzore e veshun  me nji kostum kukullash, të përbame nga parukë, maskë dhe çorape të modelueme me nyje.

Dizajneri japonez i modës, Hitomi Komaki, krijoi kostumin e plotë të trupit, i cili përfshinë nji parukë, maskë dhe çorape.