Mahnitëse: Nëse doni me udhëtue me Orient Express të Irlandës

Të gjithë fansat e udhëtimeve të jashtëzakonshme me tren, tash kanë edhe nji mundësi shtesë.

Ata munden me udhëtue me atë që njihet si Orient Exspressi i Irlandës.

Bahet fjalë për nji investim prej 2.5 milionë sterlinash nga Grand Hibernian.

Treni me dhetë vagonë ofron udhëtime përmes Irlandës dhe Irlandës së Veriut.

Çmimet për person nisin nga 3.160 euro për dy net tue përfundue në 7.700 euro për turin me gjashtë net.

1-274 4-267 6-262