Maskohet si Michael Jacksoni, por shihne edhe ju cili del në video!

Pronari i kompanisë gjigante botnore, “Alibaba”, Jack Ma i ka mahnit të gjithë me thjeshtësinë dhe talentin në kërcim.

Njëri nga njerëzit ma të pasun në botë asht vesh si Michael Jacksoni për me ba vallëzim spektakolar së bashku me njerëzit e kompanisë së tij.

Këtë e ka bërë për nder të themelimit të kompanisë së tij, “Alibaba”.

 

Shperndaje në: