Mbani brijtë… qe çka bajnë në Rusi për m’u martue (foto)

“The Sun” ka publikue disa nga fotografitë ma qesharake që kini mujt me i pa. Këto fotografi janë ba në Rusi dhe protagonistët e tyne janë beqarët.

Me idenë se ata munden me gjetë partnerin ose partneren e jetës, ata postojnë fotografi nga ma të pazakontat.