Mbani frymën: Qe qysh asht me jetue në nji … kerr (Foto)

Këto foto kallxojnë se qysh asht jeta në nji kerr-shtëpi.

Fotot janë ba nga Daily Mail në panairin ma të madh të këtij lloji në botë.

Ai zhvillohet në Hull të Anglisë.

Panairi i udhëtimeve daton që në shekullin e 13’të.

Por, natyrisht tash gjen luksin dhe teknologjinë që të len pa fjalë.