Mbrenda “Portës së Ferrit”, bira e pabesueshme në Paqësor

Doket sikur Oqeani Paqësor po thithet nga nji birë e madhe në gjirin e Oregonit.

Bira, mjaftueshëm e madhe sa për të ‘hangër’ nji anije, doket sikur me qenë në nji planet alien. Por, nivelet e Oqeanit Paqësor janë të sigurta, mbasi bira e quejtun “porta për në ferr”, asht në fakt 15 metra e thellë.

Vendi ku ndodhet bira asht me të vërtetë i bukur dhe tërheq qindra turistë çdo vit, të cilët vijnë aty për ta parë këtë fenomen.

38eb750400000578-3813917-image-a-22-1475158401727_1475182580-8436039