Me marrë këtë ‘shtëpi’ me vete duhet me i pague veç 1 milion euro (foto)

Ndërsa sezoni i pushimeve ka mbarue, ajo çka i ka mbet në mendje pjesës ma të madhe të njerëzve asht pamundësia për me vizitue sa ma shumë vende mbrenda pak ditësh.

Nji zgjidhje për këtë janë edhe rulotët, në të cilat mund të udhëtosh dhe të paguesh vetëm shpenzimet e karburantit.

Bashkë me të nevojitet edhe luksi dhe hapsina, diçka që rulotët normalisht nuk e ofrojnë, por për 1 milionë euro mund të kesh gjithçka.

VARIO ka nxjerrë në shitje rulotin 12 metra të gjatë i përshtatshëm për 6 persona, e mbrenda ka gjithçka që keni me kërkue tek nji hotel luksoz, madje ka edhe vend parkim për kerrin tuej.

 

Shperndaje në: