‘Mirë se vini n’ferr’: Punojnë në temperatura 60 gradë për 5 funta n’ditë!

Minatorët e kripës në Etiopi u duhet me punue edhe në temperatura që arrijnë deri në 60 gradë celsius dhe gjithçka në këmbim të rreth 5 paundëve në ditë.

Minierat e kripës janë të vendosuna në zonën e njohun si Trekandëshi Afar dhe përfshin nji sipërfaqe prej rreth 60 milje katror, pika ma e ulët e saj arrin në 91 metra nën nivelin e detit.

Fotografi profesionist Joel Santos udhëtoi në këtë zonë për me kapë bukurinë dhe vrashtësinë brutale të kësaj toke.

244487_m 1471923939_1 1471924037_2 1471924053_3 1471924439_4 1471924522_10