Modifikimi ‘alla shqiptar’ i banesës që e la pa mend inxhinierin e huej

Foto që po e shihni asht shprehje tipike e arkitekturës së Shqipnisë.

Shqiptarët njihen si kampionë të modifikimeve në banesa. Ndoshta, nji ves i trashëguem nga komunizmi në Shqipni, ku strehimi ka qenë shumë problem. Por, ky problem nuk ka marrë fund edhe tash.

Veçanërisht në zonat urbane ku nuk ka shumë hapsina për ndërtim. Foto që shihni dëshmon për disa modifikime që ka lanë pa fjalë nji inxhinier të huej që e ka pa, shkruen infoelbasani.

Ai asht shprehe se ka mbete i shtangub nga ajo që ka pa dhe se nji gja të tillë nuk kishte mujt me projektue kurrë