Momenti i zbritjes në tokë i tre astronautëve mbas 115 ditëve në hapësinë

Tre astronautët zbritën në tokë me parashuta mbas 115 ditësh.

Ekuipazhi i përbashkët nga Shtetet e Bashkueme, Rusia dhe Japonia, ka zbritë në mënyrë të sigurt në Kazakistan, mbas qëndrimit prej 115 ditësh në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë.

14572168_1336842276348700_2288693806850361476_n 14642448_1336842746348653_5496672376453060230_n 14915508_1336841943015400_6685235933757906171_n 14915591_1336840856348842_3936689876613466322_n