Mos e huq: Dokumentari me pamje të rralla nga Korea e Veriut (video)

Krahas tensioneve që kanë arritë kulmin në raport me SHBA’të, Korea e Veriut lejoi gazetarët e CNN me xhirue mbrenda shtetit ma të izoluem në botë.

Will Ripley, Tim Schwarz dhe Justin Robertson vizituen Korenë e Veriut në Korrik. Ata kaluen 15 ditë atje. Edhe pse ishin nën mbikqyrjen e zyrtarëve qeveritarë, kishin mundësi me pa dhe me shkue në vendet e ndalueme deri tash.

Mbas kthimit realizuen nji dokumentar që shfaq jetën e banorëve të shtetit misterioz, ku fëmitë qysh në fmini edukohen me i urrye amerikanët, “anmiqtë e përbetuem që munden me sulmue në çdo çast”.

Shperndaje në: