Mos e huqni, a e keni pa qysh knon Putini (video)

Presidenti rus njihet për pasioni e tij ndaj muzikës, dhe asht filmue disa herë rresht tue i ra pianos.

Por së fundmi Vladimir Putin ju  bashkue nji grupi studentësh dhe knoi nji kangë sovjetike për eksplorimin e hapsinës.

Performanca e “Katërmbëdhjetë minuta nisjeje ‘erdhi mbasi Putin vizitoi Universitetin Shtetnor të Moskës, shkruen Euronews.

Shkrue në vitin 1960, kanga u ba nji përfaqësuese e programit të eksplorimit të hapsinës mbas udhëtimit historik të Juri Gagarinit.