Mos i huqni, këto janë fotot që ndryshuen përgjithmonë internetin!

Janë disa foto që janë publikue kohë ma parë në internet, ose tash vonë por kanë me qëndrue në memorien tonë për nji kohë të gjatë.

Kush nga ju mundet me harrue selfie’n e famshme në ceremoninë e Oscar’it ku u banë bashkë shumë yje botnore.

Për këto dhe të tjera foto që ndryshuen përgjithmonë internetin, shihni ma poshtë.