Motra e Afërdita Dreshajt ‘tranon’ me format e saj (foto)

Dy motrat e njohura, Aferdita dhe Jehona Dreshaj vazhdojnë të kenë vëmendjen e të tjerve. Provokimet e tyre sa vijnë e shtohen.

Është Jehona ajo e cila se fundmi ka polublikuar një fotografi tejet seksi, me anë të së cilës na bënë me dije se është në superformë.

20732918-353608711736665-431576460-n

motra_9206