Muskulozët ‘tronditën’ botën me veprimin e tyne në Venecia (foto)

Muskulozë dhe të dashunuem, ata sapo “tërbuen” internetin…!

Dikur tabu, sot nji gja normale.

Dhe duket se Venecia sapo bani bashkë çiftin gay, bodybuilder’i gjerman Patrick Huber ka zgjedh këtë vend për me i propozue për martesë të fejuemit të tij, ish-zhytësit suedez Johan Jimmy Sjodin.

Fotografitë i kanë postue në profilet e tyne në Facebook dhe mësohet se janë njoft me njani-tjetrin në Facebook dhe kanë fillue të njihen 17 muej ma parë dhe mbas pushimeve në Venecia çifti kanë zgjedh me jetue në Munich.

Image